Aanbevelingen door leden

OmaRia1953 starstarstarstarstar

Super leuke club met heel veel lieve diertjes. En leuke gesprekjes via het Forum :-)


ma-de-liefje starstarstarstarstar

Bij Ruca kom je gewoon thuis!! Hele fijne en warme club, met hele fijne en gezellige mensen! Geen verplichtingen, wees gewoon jezelf!


patzer starstarstarstarstar

Dit is een super leuke club. We helpen elkaar te steunen op afstand. Al kennen we elkaar niet je leeft met een ander mee. Gewoon een leuke club.


pluchke1981 starstarstarstarstar

Hier wordt altijd naar je geluisterd,lieve reacties, bemoedigende woorden, virtuele knuffel,... Als jij of je huisdier verjaart, wordt je in de bloemetjes gezet. Dank je wel Jolanda en al de beheerders van dit forum!!


RitaH starstarstarstarstar

Deze club kent zoveel gezelligheid, maar ook lief en leed wordt er gedeeld. Ook worden er veel mooie foto's gedeeld. En komen er mooie wensjes voorbij, gemaakt door ons oppie, maar ook door leden. Echt een top club die je niet mag missen!


missfreubellies starstarstarstarstar

Dit is een erge gezellige club voor een praatje een lach en een traan iedereen respecteerd elkaar en staan voor elkaar op clubs klaar een top club groetjes lisette


danseresje45 starstarstarstarstar

Dit isc een fantastiche club met hart voor mens en dier, je kan er je verhalen kwijt er wordt geluisterd. er staan prachtige foto's van iedereen zijn huisdier van groot tot klein.. Een club waar je niet zomaar aan voorbij kan gaan.


ellymacflurry starstarstarstarstar

Dit is een leuke club, een hart voor alle dieren en ook is hier een luisterend oor voor ieder... Ook prachtige foto's zijn hier te zien


issoria starstarstarstarstar

Dit is een supper mooie club voor dieren liefhebbers,maar ook om lief en leed te delen.


-Mogwai- starstarstarstarstar

Heerlijk dat je hier zo open kunt zijn. Iedereen staat voor elkaar klaar in goede en in slechte tijden